Andnöd och host-host

Vet inte om det var myrgiftet, rivningsdammet eller tvärdraget, troligen alltsammans kryddat med nån liten bakterie, som gett oss rejäl förkylning eller allergi eller nåt annat som gör att det piper, vi hostar å ja, ni vet........

Efter Magnus översyn av billamporna (även då parkeringsljusen som omöjligt kunde lysa eftersom lamporna som vi köpte i fjor fortfarande låg kvar i handskfacket och ingen tydligen kollade dem på Bp förra året) och bromsrören, så går förhoppningsvis bilen ett år till efter bilprovningsåterbesöket idag! Även övriga lampor som skulle lysa gjorde faktiskt det! Jippiiii!
Maken tvingade mig med, slängde av mig i Gärsnäs för att han skulle slippa handla, och jag var väl snäll och följde med för att han var förkyld, annars kunde han gott asa mjölk och vichyvattensbackar nån gång!
Jag tycker inte att jag har känt mig särskilt sjuk egentligen,  bara hostig, svullen i halsen och svårt att andas, men fy fasen vad jag blev schack i affären. När jag var klar segnade jag ner på "pensionärsbänken" där och var glad att jag fick vänta en stund och pusta innan guben kom tillbaka från stan. Ok, jag fick hjälp in med grejorna hemma i alla fall! Sedan firade vi med varsin vichyvatten! Tror att vi blivit beroende faktiskt. Har inte haft några på ett par dar och det var riktigt jobbigt att vara utan! Ja, det var väldigt vad pretentionerna sjunker med åren - känna sån lycka över en flaska vichyvatten!!

Nu har vi tappat renoveringssugen också för ett par dagar, men det är väl bara att ta nya tag igen. Det är ett stort projekt, å DYRT, men nu måste vi bestämma om vi skall satsa på det fullt ut. Vad har vi att välja på egentligen?? Tokigt att ha ett hus som inte används ju....
Får väl se vad morgondagen ger!

Duktig i veckan: Skulle väl vara att jag söker miljövänliga renoveringsalternativ då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0