Mobbade!!!

Det fina vädret idag inbjöd ju till att ge sig ut en sväng. Naturligt att vi valde Kivik, för jag brukar fota tavlan några dagar efter äppelmarknaden. Icke sa nicke! Det var så in i h-e mycket folk att man kom inte fram överhuvudtaget. Full kommers alltså! Vi svängde in på parkeringen framför kiosken för att försöka komma snabbt ut igen och därifrån. Nu gick det inte så fort och med rutan nere så nådde oss en gliring från en förnäm käring  " o en sån gammal Saab" och en blick som sa desamma! Ok, när jag tittade mig omkring så förstår jag att vi var helt fel... Det var nya flådiga vrålåk - hela parkeringen full! Nu har vi lärt oss, att skall vi köra dit och inte störa "det fina folket", så får vi vänta tills äpplena börjar ruttna på tavlan. Då passar vi kanske bättre in liksom!
Till försvar kan jag väl säga att vi blir inte hysteriska om hästarna gnagar lite på vår gamla Saab , eller om jag glömmer dra handbromsen och bilen far över nån blomkruka och in i väggen! Igår försvann frikopplingspedalen och eftersom jag inte hittade den, så kunde jag ju inte växla - men lugn o fin ringde jag akuten - Magnus o Simon! Eftersom jag hankat mig fram till "stora" vägen och blockerade allt en bit ut på den, så behövde jag liksom komma lite snabbt därifrån. De kom omgående, Simon fick för första gången lycklig använda sitt dyrinköpta blåljus, de hittade pedalen som var kvar i botten och förklarade att det var ju bara till och pilla upp den, så gick det att växla igen. Ja, jo nu vet jag ju det, men jag hade lite svårt att söka, när jag stod mitt i korset i S:t Olof i all Äppelmarknadstrafiken. Jag tyckte att jag var duktig som tog mig 2 km mot Tåghusa utan frikoppling och utan att kunna växla.....
Försök och gör det med en ny Lexus, Audi eller nåt annat ouppnåeligt...........

Nya Favoriter.......

Ganska mysig fredagkväll i TV. Strök förbi apparaten under Go´kväll när Myrra Malmberg sjöng "I am coming home again" från sin nya skiva! Har väl bara förknippat henne med musicalmusik, men denna gav faktiskt lite rysningar.
Doobidoo och sedan Skavlan är höjdpunkter!
En låt som har naglat sig fast i huvudet efter Moraeus med mera, är Kleerup med sitt band Me and my army och "Thank God for sending demonds"
Trevligt med överraskningar!

Avlagd....

Nä, inte riktigt, men det är tydligen så att när jag blir mindre disponibel för uteliv, så blir lusten att skriva större. Naturligtvis påverkar det att hösten närmar sig. Min höst börjar när månaden har två siffror! Trevligare än att tycka sommaren är slut när skolorna börjar!
Tycker inte om detta året. Mycket "lessensaker" har hänt. Min älskade bror gick hastigt bort i januari. Flera goda vänner är sjuka och själv haltar jag fram med en höft som protesterar. Det börjar kännas svårt att planera framåt - inte lönt liksom...
Så får jag ta mig själv i kragen, eller så gör nån annan klok person det! Min mor var 93 år när hon hastigt gick bort och var planerande in i det sista. Vilken tråksissa jag är, som har så mycket ogjort och inte kan få tummarna loss! Alltså skärpning nu!!

RSS 2.0