Mus i väggen!

Vi har jätteduktiga kisar som är suveräna musjägare, men det finns enstaka ställen där de inte får vara.  Vad händer då där? Har inte sett eller hört nån mus på jättelänge, trots att de är ett ganska naturligt inslag på landet, men jo, naturligtvis så letade en liten fuling sig in och inte nog med det, satt och gnagade i nåt trä i väggen, samma tid varenda kväll. Började klockan 22.47 EXAKT! Man står ut några dagar, sen sitter man och tittar på klockan och väntar på att det lilla aset skall börja! Nu är man i det stadiet att man far upp, dänger knytnäven i väggen och hoppas att musj....n var tillräckligt nära för att åtminstonde få LITE hjärnskakning, men näää! Då ingriper maken, införskaffar gift och placerar det precis där vi tror det lilla livet passerar på väg till väggen! Koll dagen efter - Jipiiiiiiii - fatet tomt! Inväntar kvällen , det närmar sig 22.47 och det förblir tyst....!
MEN det vi hade glömt var, att det är ändå bättre att ha en levande mus i väggen än en dö....! Eftersom vi inte känner för att riva ner väggen för att få ut kadavret, så får vi invänta naturens gång och under tiden har jag placerat ut skålar med ättika och annat som jag hoppas kan bidra till att neutralisera inneluften!
Vad lär vi oss av detta - jo, nästa gång använder vi oss naturligtvis av en helt vanlig musafälla, då kan vi triumferande närvara vid likprocessionen  UT UR HUSET i stället!

Kommentarer
Postat av: Anders O

Tycker jag känner igen det där med bankande i väggar och allmänt svärande... Ja jisses vilken barndom. Hihihi! :D

2009-03-02 @ 16:25:06
URL: http://whypoc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0