I morgon börjar en ny vecka..

...eller den börjar kanske redan i dag, har inte riktigt kläm på det...I alla fall så är jag angelägen om att skilja vardagarna från helgdagarna för att fortfarande kunna känna helgkänslan som en sorts frihet, trots att man inte går till jobbet. Försöker också strukturera dagarna så de blir meningsfulla. Är lite nojig med sådant, för det känns som att om jag inte går till jobb, så måste jag åstadkomma något annat som renderar värdeökning för att jag skall känna mig tillfreds.
Det är ingenting som egentligen har med rena pengar att göra, utan mer att om jag tar hand om och vårdar en sak jag hittar så att den inte förfars, eller lagar något så att det håller längre, så har jag ändå gjort nå´t! Låter säkert inte riktigt klokt, men så är det. Förmodligen den där arbetsmoralen igen!
Ändå stör det mig inte att här ser ut som ett smärre bombnedslag - det gör ju det när man (jag) försöker sortera grejor för att kasta det som absolut inte behövs. Jag vill inte påstå att det är mycket som ryker, men ibland får jag stänga för alla känslor och nästan blunda också för att vissa saker verkligen skall hamna i soporna. Ändå tornar bergen av papper upp sig runtom mig - SUCK! Nä - städa har jag aldrig kunnat, hoppas att det finns nåt annat jag kan bli ihågkommen för!

Den här förb-e förkylningen eller vad det nu är, har fullständigt tagit musten ur oss också. Optimist på morgonen, men när det kommer till middagstid, så är man så trött att det känns helt oövervinnerligt att ens tänka tanken på att göra nån större insats vad gäller arbete. Vi behövde faktiskt ha en sjujäkla arbetslust och ork nu när vi skall fixa till i huset i Holma.

Ok, lite duktiga var vi i går! Vi hade samlat ihop alla förre ägarens + våra egna gamla färgburkar och andra konstiga kemikalier och körde dem till tippen i Måsalycke. Massor av folk var där och väldigt vänlig personal som hjälpte en till rätta. Nästan riktigt trevligt på tippen alltså!

Får väl se om vi hittar nån form av krutmedel eller om det é nån som har ett bra förslag om nåt dunder som kan starta upp oss igen, det är ju liksom en del projekt på gång och tiden går jättefort.....

Kommentarer
Postat av: Anders O

Sprit! Nädå... men som vanligt så gäller det väl att äta rätt, mycket grönsaker, mycket vitaminer, drick vatten och rensa ur kroppen.

2009-05-11 @ 09:42:06
URL: http://whypoc.blogg.se/
Postat av: Bodil

Just nu är väl problemet att vi glömmer att äta också så du kan nog ha rätt! Bättring är väl det som gäller då! Saknar di gamle som höll reda på oss och lagade mat åt oss när vi hade mycket att stå i!

2009-05-11 @ 17:00:46
URL: http://kollabolla.blogg.se/
Postat av: Anna(den gamla vanliga)

Är du helt säker på att du inte körde iväg något till destruktion på Måsalycke som du kunde hällt i dig och drivit ut förkylningen med..?

Fast det var kanske klokast som skedde...

2009-05-11 @ 18:18:19
URL: http://www.annalilla.blogspot.com
Postat av: Bodil

Jo, det fanns nåt i en gammal sån där DDT-spruta med glasbehållare som jag efteråt kände att jag kanske borde behållit.......

2009-05-12 @ 14:17:16
URL: http://kollabolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0