Lite turbolent...

...har det allt varit ett tag! Nu hoppas jag det lugnar ner sig, nja kanske inte förstås. Då tänker jag ju på huset vi skall renovera - det är nog egentligen inget pensionärsprojekt, men ganska spännande! Det gäller dock att ligga i och det kommer såååå många saker emellan hela tiden. 
Firade makens födelsedag igår genom att försöka smita - inte helt enkelt - hemifrån och samtidigt göra nån nytta. Alltså var vi ute och kollade på lite grejor vi behöver till bygget och vi hittade faktiskt en del. Vi hann dessutom med en entrecote med rostade rotfrukter m m på Jaktpaviljongen i Ystad Sandskog. Vet inte riktigt hur vi hamnade där egentligen, men det kvittar ju för det var jättegott.
När vi varit iväg i tre timmar så började fantasin ta slut och då tänkte vi att lite kaffe hos Hennings syster skulle inte sitta fel, så vi köpte kakor och ringde men de svarade inte .Vi hoppades väl att de var ute i trädgården men nädå...
Det blev lite protestsabotage med deras vattenslang, vattenkanna och kvast, men vi har inte hört ett ljud från dem, så de går nog och grunnar på vem som varit där. Så går det när man inte är på plats och "servar födelsegrisar"!

Nån klok person har nämnt att när man har nåt annat att göra, så minskar bloggandet och det är väl en sund iakttagelse. Det blir nog inte så ofta framöver, men man vet aldrig.....
Önskar i alla fall en skön sommar d,v,s, lagom med regn, lagom med sol och en allmänt god hälsa! Ha gärna lite kul också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0