Mello och QX Gaygala och väldigt mycket allvar...

Jaha, det var väl ytterligheternas kväll! Sean Banan, Louise Hoffsten, Jonas Gardell och kronprinsessan Victoria! Vad glada vi skall vara för att ha en sådan Kronprinsessa, som ju var denna kvälls behållning! Kommer aldrig att kunna förstå de personer som tycker att kungahuset är onödigt och vem kan vara avundsjuka på deras status, de har ju inte ens själva valt den, bara ägnat hela sina liv åt att försöka göra Svenska folket nöjda och det verkar vara den svåraste uppgiften i världen! Varför är vi så bittra?? Det finns en viss procent av befolkningen som SKALL klaga och vara mot, oavsett vad det är! Media hjälper bra till och är ett dödande vapen. Man kan sänka precis vem som helst om man bestämt sig för det.Det fria ordet är inte alls alltid av godo, det kan i många fall vara förödande.
Förstår inte varför man är så upprörda över näthatet, det är ju en följd av vad vi tillåter i övrigt. Det är ju inte bara ett verbalt hat som gracerar. Om man någon dag blir varse att ingen blivit skjuten, knivdödad, våldtagen eller rånad, så blir det ju dagens samtalsämne. Man reagerar inte längre för allt våld och det är oerhört allvarligt! Har vi gett upp? Vad beror det på att våldet de senste årtiondena har blivit så utbrett och rått?
Inte ens höga chefer besitter någon respekt för sina tilltag. Skammen finns inte längre och varför skulle den det, de kan ju skratta hela vägen till banken i väldigt många år -  på andras bekostnad, men vaddå, så gör ju alla. Tyvärr måste det nog till en katastrof för att det skall kunna upprättas någon form av eftertanke och återinförsel av respekt för varandra och varandras egendom. 
Usch, detta blev ju ingen kul återstart, men taget direkt ur vår vardag.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0